МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Христовото воскресение во црквата „Св.Петка“ во Кавадарци заедно со семејствата го дочекаа Градоначалникот Митко Јанчев со своето семејство и Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов со семејството.

Од Кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев добивме фотографии од дочекот на Христовото Воскресение во црквата „Св.Петка“ во Кавадарци. на Градоначалникот г-дин Митко Јанчев со своето семејство кој го дочека Претседателот - Ѓорге Иванов со семејството.

20180408-865ba52f5b7ec9f0682d43247c0dbea2.jpg

20180408-a65ec717415632982a8a5fbb749a1ae1.jpg

20180408-0a354652f44da73cf96299f5a37ccc6c.jpg

20180408-2ac858410a695f6fe4311806aa31eb05.jpg

20180408-7c99d46f35286823deadbc50b29d9387.jpg

20180408-a11315b1bb53c03e945e6110a7514449.jpg

20180408-c814928a5c76f3462b53ac889f9d43ad.jpg

20180408-0d2a8ab02328329ce80939d9fb7327c5.jpg

201804.jpg

20180408-86bded01762a3ea769abac915f60e239.jpg