МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Се санира линиски вентил на главниот цефковод

Поради санирање на дефект на линиски вентил на главниот цефковод , можно е намалување на работниот притисок во водоводот кој со вода го снабдува населението од град Кавадарци и околните населби.

Поради ова ЈП Комуналец-Кавадрци ги известува потрошувачите на вода дека денеска од 16 до 21 часот е можно намалување на притисокот во цефките.