МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во претставата која ја режира познатиот актер и режисер Јордан Витанов од Велес, играат:Диме Коцевски, Љупчо Настов, Коле Колев, Видан Станоев и Диме Боцев.

Се работи за комедија по актуелен текст (напишан 2016) на Небојша Ромчевиќ од Белград.Адапртиран е на македонски прилики, актуелен по содржината и се смета дека ке биде добро примен од кавадаречката публика.Со режисерот Витанов ,Домот на Културата ,има добро искуство,бидејќи подготвувал со нашите актер други претстави.Директорот на Домот на Културата„Иван Мазов Климе„-Александар Малинков очекува одличен прием кај публиката и уште еден театарски хит.