МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Понудата и продажбата класична за обој период од годината.Црешите и јагодите 100 денари килограм

Сезонскоти овошје со релативно високи цени , мал пад на јужното овошје, стандардна цена на краставиците и доматите.Понудата добра.Продолжува понудата на сезонско цвеќе,кое е произведено во Радовиш,Струга,Гевгелија,Валандово и други места од југот на Македонија а кое има прифатлива дена

Ова е карактеристика на денешниот пазарен ден кој понуди добра свежа храна.За ранобудните изборот е поголем а со тоа и квалитетот:

Домати..................60,70 ..... ден.кгр

Пиперки................90 и 100 ден. кгр

Краставици...........40 ден. кгр

Мл.Тиквички.........10 и 15 ден.парче

Грашок.................40 ден.кгр

Млад компир.........35 ден,кгр.

Јагоди...................100 ден. кгр

Цреши...................100 ден.кгр

Банани..................50,55,60 ден. кгр

Ананас..................100 ден.

Портокали.............50 и 70 ден.кгр

Лимон....................80 и 100 ден.кгр

20180509_083733.jpg

20180509_082611.jpg

20180509_083748.jpg

20180509_081900.jpg

20180509_083804.jpg

20180509_082621.jpg