МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Без вода до 12 .00 часот ке бидат и жителите на улицата „Орце Николов“

Жителите од населбата “Голи Оток” во Кавадарци, денеска ќе останат без вода за пиење до 12 часот, поради дефект на водоводната мрежа.

Пандорка Димитриева, референт за односи со јавноста при Јавното претпријатие “Комуналец”, информира дека екипи на комуналното претпријатие интензивно работат на терен за отстранување на дефектот и нормализирање на водоснабдувањето во тој дел на градот. Упатува молба за разбирање, до населението кое остана без вода за пиење.

Без вода до 12 часа жителите на улицата “Орце Николов”, поради приклучок на линија Без вода за пиење денеска до 12 часот, ќе бидат жителите на улицата “Орце Николов” во Кавадарци. Како што информира Пандорка Димитриева, референт за односи со јавноста при Јавното претпријатие “Комуналец”, немањето вода е поради приклучок на линија во тој дел на градот.

-Наши екипи се на терен и интензивно работат. Молиме за разбирање од страна на населението кое е без вода за пиење, нагласува Димитриева.