МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Пијаното е примарен музички инструмент во градинките со чија помош преку соодветно осмислена музичко – едукативна програма од стра...

Познатиот ликовен уметник Лазар Дојчинов на нашата публика и се претстави со нови сликарски дела.Во Галеријата на Домот на културата на ...

-Интензивно се работи на атмосферска канализација со Ф1200 цевки од 600 метри, на булевар “Македонија„. Овие активности се дел од про...

„На 16.03.2023 во 23.30 часот на улица „Васил Главинов" во Кавадарци, полициски службеници од Полициската станица во Кавадарци, со наредб...

336533711_752781639763134_8662072182368503153_n 336534578_540626...</span></p>
            </div>

</div><div class=

Градоначалникот Митко Јанчев денеска имаше работен состанок со амбасадорот на Народна Република Кина во Македонија, Џанг Sуо, претставн...

„На 11.03.2023 во 00.20 часот во ЦИК Велес малолетник од Кавадарци пријавил дека во дворот на болницата во Кавадарци бил физички нападнат о...

Општина Кавадарци преку службата Мој општинар започна со реализација на проектот за озеленување и подигање на нови зелени површини на...

,,Денесka Општина Кавадарци по одлука на Совет, на иницијатива на градоначалникот Митко Јанчев и претседателот на Совет д-р Стојанче Рам...

Од Кабинетот на грдоначалникот на Опшптина Кавадарци денеска соопштуваат: „Општина Кавадарци денес ги исплати обезбедените средст...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)