МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Учениците од Средното Земјоделско-Шумарско училиште „Ѓорче Петров“ од Кавадарци имаат своја лозова плантажа. Овде одгледуваат трпезно и винско грозје од кое прават црвени и бели вина.

Иако произведуваат скромна количина, нивните готови производи се оценети за мошне квалитетни.

Професорката Менче Мајсторова ве поканува на нивниот штанд на Тиквешкиот Гроздобер.

Видео линк тука: https://youtu.be/P67iIjo2wm8