МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Градоначалникот на Општината Митко Јанчев се сретна со жителите на двете села и населбата Глишиќ при што се запозна со нивните барања.

Во рамкте на својата агенда за да ги слушне и на лице место се увери за потребите и барањата на жителите на селата од Кавадаречка Општина градоначалникот Митко Јанчев денеска попладне ги посети селата Сопот и Марена и населбаа Глишиќ . При тоа со претседателите на МЗ на лице место се запозна со тоа што моментно се гради овде , откако е ова локална власт на чело со Јанчев, и реалните потреби на жителите.