МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Улицата „Пано Мударов„- се градела 1958 година

Ова е ретка фотографија од изградбата и проширување на улицата“ Пано Мударов“.Фотосот е направен во 1958 година.Истовремено додека се гради улицата се градат и нови општестени згради и индивидуални куќи на оваа улица.Таа и денеска е една од главните улици по која се одвива значаен ден од сообраќајот во градот.