Ново катче за рекреација на децата во Центарoт на градот

Општина Кавадарци во рамките на Програмата за изградба на детски забавни игралишта, успешно релизираше уште еден проект.Поставени се реквизити во новото забавно игралиште кое се наоѓа во Паркот на Револуцијата наспроти Полицијата.Со овој нов детски забавен парк Општината обезбеди уште едно катче за забава на децата од Кавадрци и тоа на локација која е една од најпосетените за одмор на граѓаните.

37264470_2201100073447375_8163974776558190592_n.jpg37258109_2201100070114042_98738699679825920_n.jpg