МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

За прв пат од постоењето на градот, Kавадарци ке добиe Туристичко информативно биро.Просторот за ова нaмена е вклопен по скалилата на Градскиот плоштад кон улицата „7 Септември“.Вистинско место , и време беше градот да добие локалција каде на њдно место секој посетител од страна па и доначините ке добија информација за туристуичката понуда на Опшптината.Потег на место.

Инаку чаршиските муабети во градот до обелоденувањети на ова информација , беа дека се работи за сендвичара или сличен комерцијален објект.?!...