МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Плоштадот-Најголемо паркиралиште во градот.

Градскиот плоштадот „ставен„ на разгледница која се испорачувала од Кавадарци кон други места во светот.Кадарот го отсликува времето од 1960 д 1970 година, кога на најпопуларниото место - Плоштадот можело и да се паркира.Но забележувате, имало место и за клупи за седење и особено за зеленило.Заедничко со денешното време е присуствито на многу народ.