МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Нови идеи , нови ликовни интеревнции и креации.Од обична дрвена боица , младиот уметник Пане Хаџи Василев создава нови мини уметнилки дела.Со ова само потврдува дека , кај кретивните уметници, ништо не се фрла !

38137310_1048160052008679_174037503672582144_n.jpg

38046192_1048160112008673_6793659422045372416_n.jpg

37999967_1048160188675332_2121155674569179136_n.jpg38246201_1048160155342002_1826503407481913344_n.jpg