МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

JП Комуналец Кавадарци ги известува граѓаните дека поради санација на дефекти, без вода за пиење ќе биде дел од улицата „Црноречка“ и високата зона на градот до 14 часот.