МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Причинат за недостигот на вода е дефект

Поради дефекти без вода за пиење до 13 часот ќе останат селата Сопот и Дреново и улиците „Ванчо Николески“, „41 дивизија“, и дел од улиците кои се наоѓаат околу месноста Коњски дупки.