МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

За оваа намена општината инвестира 834.142 денари пари од буџетот, сметка за комунална изградба.

Општината Кавадарци започна со реализација на нов проект со кој треба да се изгради жардинерија на средината од булеварот „Моша Пијаде“.

Станува збор за делница во вкупна должина од 374 метри, односно 187 метри во една насока.

Се поставува декоративен блок и нови улични рабници со што ќе се оформи жардинерија.За оваа намена општината инвестира 834.142 денари пари од буџетот, сметка за комунална изградба.

39140519_2234643510093031_1015105358516977664_n.jpg39139168_2234643503426365_2105651950732181504_n.jpg