МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Изложбата претставува ликовна експлозија која на платната на Дочинов ни го сликуваат грозјето,бичвите,казаните за ракија, виноо, природата, секојдневието на Тиквешани.Тој останува доселеден на својата вечна инспирација-Амбиентот во кој живееме