МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци во рамките на програмата за комунална изградба реализира проекти и во месните заедници низ селата.

Се работи на поплочување улица во село Чемерско.Станува збор за пристапна улица каде на површина од 250 м 2 се поставуваат бехатон плочки. Овој комунален проект општината го реализира на барање на жителите од селото во непосредна близина на поранешното селско училиште, а во соработка со Месната заедница.