МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Ангажираната оператива изврши асфалтирање на улицата „Цар Самуил“ .

Преку проект на Општина Кавадарци беше асфалтирана површина од 600м2.Претходно ЈП „Комуналец“ на оваа улица постави атмосферска канализација.И овој проект Општина Кавадарци го реализира на барање на граѓаните кои живеат во овој дел на градот.

43051399.jpg