МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во овој период, ке се користат веке обележаните паркинг места, без материјална надокнада, а потоа ке профукционира наплатата според ценовникот кој ке го донесе Советот на предлог на градоначалникот.

Во овој меѓупериод ,паркирањето ке се одвива на посебно обележаните ,за тоа места , по градските улици каде тоа со Одлука е предвидено.Сите непрописно паркирани авомобили ке бидат отсртанувани со пајак возило според Закон и за нив ке се наплатува соодветна сообраќајна казна.Значи ова време ке биде период на адаптирање, што се смета дека ке биде доволен за граѓаните.

Инаку во завршна фаза е формирањето на Јавно препријатие кое ке стопанисува со паркинзите во градот.

2.jpg

5.jpg

4.jpg