Градоначалникот Митко Јанчев вчера попладне беше со жителите на Урбаните заедници „Љубаш„ и “Кула“.Низ разговори и дебата граѓаните на Јанчев му ги предочија предлозите за комунални вложуваа идната година кои би влегле во Комуналната програма на Општина Кавадарци за 2019 година, а истовремено бараат совети и помош како да се изнајдат решенија за разни проблеми.