МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Расправата со дискусијата ја организираа невладината Finance Think и Мрежата FISCAST и има единствена цел поголема транспарентност за Буџетот на Општина Кавадарци

На присутните им се обрати претставникот на невладината Finance Think и Мрежата FISCAST- Иван В`чков ,Градоначалникот на Општина Кавадарци-Митко Јанчев со детали од проектираниот Буџетит за наредната година ,претседателот на Советот Ристо Сакалиев и Цанка Јовановска-раководител на Секорот за финасии при Локалната самоуправа Кавадарци.Свое учество имаа и присутните, главно , корисиници на средства од невладиниот сектор и други граѓани.