МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Пробивање на споредна улица на Илинденска и асфалтирање на „Тоде Мајсторчев„

По подолго време , конечно ова локална власт ги обезбеди сите предуслови за пробивање на споредна улица на ул.“Илинденска“ .На овој потег ке се изврши комплетна изградба на инфраструктурата : водовод, фекална и атмосферска канализација со квадратура од 330 квадрати.

Исто така Локалната самоуправа Кавадарци ке изврши асфалтирање на улицата “Тоде Мајсторчев“ во УЗ„Слога„ која подолго време е со катастрофален асфалт при што тоа и беше земено во обзир.Имено ле се изврши вадење стариот асфалт, тампонирање и потоа асфалтирање.Се работи за површина од 685 квадратни метри.

Истовремено деновиве Локалната самоуправа Кавадарци врши проширување на Булевар „Македонија“ во должина од 60 метри со што ке се зголемат паркинг местата на овој дел од градот.

44361889_2281230665434315_3551584984789680128_n.jpg44535956_2281230448767670_7217965679373189120_n.jpg44310992_2281230575434324_4651628720358948864_n.jpg44261279_2281232222100826_7637072290378678272_n.jpg

44228332_2280626912161357_8826953169683611648_n.jpg

44461499_2281232238767491_7693345342732894208_n.jpg