МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Убава замисла, но голема практична нефунционалност.Вака би можеле накратко да го коментираме паркирањето во подземниот дел на паркинг просторот во близина на Собранието на Општината.

Наутро после 8.30 и во текот на денот на денот доставните возила за потребите на локaлниот маркет на Кит-Го го затварат половина паркинг и тешко ке се паркирате и да има место во втората половина на овој простор.

Не навлегуваме во поширок коментар.Јавно бараме итна интервенција на соодветнара инспекција.А со профунционирањето на ЈП „Паркинг„ се надеваме , нема да биде проблем решавањето на веќе изразениот простор за слободно паркинг место.Тогаш ке плаќаме , нели...!

2000000000000000.jpg