МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци го заокружува проектот за реконструкција на салата Партизан, како и на просторот околу неа.Ангажираната оперативa го расчистуваше просторот на јужната страна од објектот каде диво беа поставени повеќе лимени и дрвени гаражи.Откако по претходен договор имателите ги испразнија и отстранија лимените гаражи, општината пристапи кон рушење на дрвените конструкции и расчистување на просторот.Според проектот, јужниот влез во салата „Партизан“ ќе биде уреден со павер елементи при што ќе се оформи дополнителен паркинг, а пристапните патеки околу салата ќе биде расчистен и урбанизирани.

46622824_2305473953009986_6186656573184540672_n.jpg

46820711_2305473946343320_3835497815002316800_n.jpg