МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Центарот за странски јазици Maxima edu синоќа / 26/12/2018/ приреди одлична забава за своите ученици и другите деца.За забавата се погрижија вокалистите на Детскиот фестивал „Гроздоберче„ и, Драмското студио„ Реплика Прва“.Секој посетител на забавата во Домот на културата доби новогодишно пакетче.Дедо мраз ги забавуваше децата и им препорача изучувањето на странски јазици да ги прават во Мaxima edu.