МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Повик за лозарите за Свети Трифун-Денот на Лозарите

„И оваа година Општина Кавадарци организира прослава на големиот празник св.Трифун. На овој празник имаме можност да се претставиме со традиционалното производство на пијалоци и храна од грозје. За таа цел ги повикуваме сите заинтересирани прозиводители кои сакаат да ги промовираат своите производи на Градскиот плоштад да се јават на телефонскиот број 072 250 845 или да добијат подетални информации во Информативно -туристичкото биро лоцирано на Градскиот плоштад.„- се вели во денешниот повик од Кабинетит на градоначалникот Митко Јанчев.

000111винооо.jpg