МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Утре петок, на 1 февруари 2019, со почеток од 19 часот, во салата при Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци ќе се одржи традиционалниот Годишен концерт на Фолклорниот ансамбл “Тиквеш“ кој работи при кавадаречкиот Дом на култура. Изјава на Борче филов-раководител на ФА„Тиквеш„.