МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На денешната прес конференција на Здужението “Напредни лозари„ јавноста е информирана за преговорите за исплата на заостанатите долгувања за предадено грозје на „Стефани вајнерс“ и „Повардарие„,изготрвувањето на Законот за вино и шансите парите лозарите да ги добијат пред празникот „Свети трифун“.

Изјави на Трајче Кулев-претседател на „Напредни лозари„

Зоран Пешков- секретар на „Напредни лозари„

Симон Лазороски-потпретседател на „Напредни Лозари„

0000009988.jpg20000000.jpg