МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Kaбинетот на градоначаникот Митко Јанчев соопштува дека новиот режим на сообраќај на ова улица е поради реконструкција на атмосферската и фекалната канализациона мрежа

„Се известуваат граѓаните на Општина Кавадарци дека поради реконструкција на фекална и атмосферска канализација на ул. Тиквешко востание„ во текот на утрешниот ден, истата ќе подлежи на променет сообраќаен режим. Во текот на утрешниот ден протокот на возила на оваа улица ќе биде еднонасочен, а сообраќајот ќе се регулира со сообраќаен полицаец и сообраќајни знаци. Се молат граѓаните за разбирање и трпение.

Со почит,Кабинет на Градоначалник„-

-се вели во известувањето до јавноста.