МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во СОЗШУ „Ѓорче Петров“ се врши континуирано подобрување на условите за настава и престој на учениците .Во тој правец денеска беа пуштени во употреба реновираните машки тоалети. Во наредниот период ќе продолжи реновирањето на женските тоалети.

52577841_2296300233747733_7056580058432929792_n.jpg52420956_2296304043747352_4693620319259197440_n.jpg