IGM TRADE

Денеска градоначалникот Митко Јанчев,и директорот на Орцо Клинчаров денека ја пуштија во работа Петата мини ХЕЦ на ЈП Комуналец.Општи...

Кои се коменатрите на граѓаните и продавачите , земјоделците, за фукционирањето на новиот простор на целосно реконстрираниоит Градски...

Легендата на српското актерстрво, Лидија Вукичевиќ гостува во Кавадарци со претставата „Чекајќи го министерот“ - пред кавадаран...

Денеска Градоначалникот Митко Јанчев одржа прес конференција на која го промовира проектот со пуштањето во работа на фотоволтаиц...

Кавадарци денеска доби нов Градски зелен пазар, од 2.100 квадратни метри, со три нивоа.Има изградено 130 паркинг места, магацински прос...

На Свеченатa седница беше потенцирано дека 165 здравствени работници и помошен персонал, директно беа вклучени во лекувањето на ковид п...

На седницата со мнозинствио гласови беше изгласан ценовникот на продажба на стоки на новиот пазар во Кавадаци, истиот ке работи 6 дена ...

Претставници на боречките организации на Кавадарци и Неготино , Локалната самоуправа на чело со градоначаникот Митко Јанчев,член...

DRӒXLMAIER продолжува со поддршка за ракометарите

– Ракометарите на ГРК Тиквеш и оваа година ја добија поддршката од DRӒXLMAIER во вид на...

ОМБУ „Лазо Мицев Рале“ го одбележа патрониот празник на училиштето.На бистата на патронот свежо цвеќе положија делегација на уч...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)