МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска забележавме а веројатно веке неколку дена се врши уредување на СОУ„Киро С.Брко„ на делот кон „Шишка„.Ученици, професори, работници...Сите се ангаживани на целосно уредување а потоа и оградување на делот кон фрекфентната улица„Шишка„.Претходни исчистен е сметот и другиот отпад кој се таложел 30-40 години.Со расчистувањето а подоцна веруваме и каскадно уредувањето на овој , голем простор на влезот на градот, се „отвара„ видикот и „лицето„ на градот за влезната страна кон Неготино.

4566666666666666666666666666666666678.jpg