МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Проектот „Инкубатор за органско пчеларство - ВИТАЧ” се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (ReLOaD), која е финансирана од Европската Унија (ЕУ), а се спроведува од Програмата за развој на Обединети нации (УНДП).

На денешната работилница/ 9/5/2019/ за родова рамноправност на жената во руралните средини, во соработка со Агенцијата за вработување-Кавадарци,над 20-тна жени имаа успешна презентација со предавање на обучувачката Марија Савевска актиистка за родова еднаквост.Тие имаа можност интерактивно да се вклучат во расправата.

Биовиота ги најавува до крајот на проектот да следуваат практични денови со настава во природа

biovita1.jpg

biovita2.jpg

Проектот „Инкубатор за органско пчеларство - ВИТАЧ” се спроведува во рамките на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан (ReLOaD), која е финансирана од Европската Унија (ЕУ), а се спроведува од Програмата за развој на Обединети нации (УНДП).