МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општина Кавадарци на ФБ профилот на градоначалникот на Општина Кавадарци ,Митко јанчев јавно ги објави проектите со непосредно одговорните извршители за извршување на планирани објекти кои се воведуваат во работа или треба да се завршуваат со изградба.

РТК.МК на својот портал ке ги објави сите најавени проекти со цел поголема информираност на граѓаните

Проект број 1.

Реконструкција и адаптација на детска градинка во с. Возарци , воведување во работа на 13.05.2019 година а завршување најдоцна до 15.07.2019 година. Месна заедница –Возарци надзор-Панчо Грков 071-219-574-Мој Општинар- Анче Костова 072-422-170 .Фирма изведувач- Евро Градба-Инжинер

br1.jpg

Проект број 2.

Изградба на мини пазарче кај нов суд Кавадарци, врз основа на договори започнати од 2018 година , краен рок за завршување е 25.05.2019 година.

Урбана заедница – Љубаш-Надзор- Димитар Поповски 072-314-685-Мој Општинар- Ласко Кузманов 071-328-504-Фирма изведувач- Пер Инжинеринг

br2.jpg

Проект број 3.

Изработка на ограда на спортски центар Јасмин , по претходен договор од 2018 година , рок на завршување на 20.05.2019 година .

Урбана заедница-Љубаш-Надзор- Миленко Панарин 071 -219-472-Мој Општинар Тања Златева 072-307-041-Фирма изведувач- Метал Апостолов

br3.jpg

Проект број 4.Реконструкција на кров на ООУ " Димката Ангелов Габер" с.Сопот, воведување во работа на 11.06.2019 година завршување најдоцна до 11.07.2019 година .Месна заедница-Сопот-Надзор- Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар- Димитар Радњански 071-518-397-Фирма изведувач- Евро Градба-Инжинеринг

60363853_2416243585266355_7142558912787513344_n.jpg

Проект број 5.

Изведување на градежни работи за изградба на потпорни ѕидови на ул. Ѓоре Брушански , Февруарски поход , поплочување на ул. Страшо Пинџур споредна и 11 Бригада , воведување во работа на сите ставки од 15.05.2019 а завршување на истите на 15.06.2019 година . Урбана заедница –Слога-Надзор –Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар – Надица Настова 070-455-867-Фирма изведувач-Мулти Градба Инжинеринг ДООЕЛ-Павер Трејд.

br.5.jpg

Проект број 6.Реконструкција на кров на Дом на Култура Ваташа, воведување во работа на 13.05.2019 година, краен рок за завршување 13.06.2019 година.Месна Заедница – Ваташа-Надзор – Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар Роза Гркова 078-333-412-Фирма Изведувач – МЗТ Инжинеринг Битола.

br6.jpg

Проект број 7.

Асфалтирање на ул."Ило Костов" , ул. "Браќа Хаџи –Тефови " и ул."Рајна Соколова" ,воведување во работа на ставките од 13.05.2019 година , а завршување на истите најдоцна до 10.06.2019 година .Урбана заедница – Браќа Џунови-Надзор –Димитар Поповски 072-314-685-Мој Општинар –Вишна Ристовска Петров 072-307-213-Фирма изведувач –Ве –Група Радовиш.

br7.jpg

Проект број 8.

Поплочување на ул."Браќа Хаџи-Тефови" , ул."Мара Димова" , ул."Иво Лола Рибар" , ул. "Киро Каракулев" , воведување во работа на сите ставки од 15.05.2019 а завршување на истите на 15.06.2019 година .Урбана заедница –Браќа Џунови-Надзор –Димитар Поповски 072-314-685-Мој Општинар –Вишна Ристовска Петров-072-307-213

br8.jpg

Проект број 9.

Асфалтирање на ул."25 Мај" и изградба на попторен ѕид , завршување на тековните работи најдоцна до 25.05.2019 година , овие ставки се по претходен договор започнат од 2018 година.Урбана заедница –Страшо Пинџур-Надзор- Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар – Влатко Ристовски 072-314-687-Фирма изведувач-Коле Транс инжинеринг.

Проект број 10.

Асфалтирање на ул."Скопска" , ул."Никола Карев" и ул."Дешка Тошева" , воведување во работа сите ставки од 06.05.2019 година а завршување најдоцна до 07.07.2019 година .

Урбана заедница-Браќа Досеви-Надзор-Миленко Панарин 071 -219-472-Мој Општинар – Димитар Радњански 071-518-397-Фирма изведувач- Коле Транс Инжинеринг

10.jpg

Проект број 11.

Асфалтирање на ул." 2ра Бригада" , крак на ул."Солунска Глава" спој со ул. "Гоце Делчев" , воведување во работа сите ставки од 06.05.2019 година а завршување најдоцна до 07.07.2019 година .Урбана заедница – Љубаш-Надзор-Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар- Тања Златева 072-307-041-Фирма изведувач- Коле Транс Инжинеринг

br11.jpg

Проект број 12.Асфалтирање на паркинг кај згради на Булевар Македонија , воведување во работа сите ставки од 06.05.2019 година а завршување најдоцна до 07.07.2019 година .Урбана заедница –Кула-Надзор- Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар – Ласко Кузманов 071-328-504-Фирма изведувач- Коле Транс Инжинеринг

br12.jpg

Проект број 13.

Реконструкција на кров на ООУ "Димката Ангелов Габер" Кавадарци ,воведување на работа на 15.06.2019 година , завршување најдоцна до 15.07.2019 година .

Урбана заедница-Браќа Џунови-Надзор- Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар- Вишна Ристовска Петров 072-307-213-Фирма изведувач-Ибо Под Прилеп

Проект број 14.

Тековни работи започнати врз основа на договори од 2018 година , речно корито Ваташа комплет со краен рок 15.06.2019 година , во зависност од временските услови .

Месна заедница-Ваташа-Надзор- Миленко Панарин 071 -219-472-Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар- Роза Гркова 078-333-412-Фирма изведувач- Градба Промет.

Проект број 15.Поплочување на ул.Перо Видев , краен рок за завршување 30.05.2019 година-Месна заедница-Ваташа-Надзор- Добринка Алексова 071-207-741-Мој Општинар- Роза Гркова 078-333-412-Фирма изведувач- Градба Промет

br.15.jpg