МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Ова улицата Пано Мударов 1955 година. Сеуште улицата е со калдрма, се гледаат конски запреги кај куќите на Мукаетовци, Чејкови,Панови, Гуреви, Мицајкови и Сапунџиеви.

П.Камчевски