МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска се одржа Јавно извлекување за надоместување на дел од трошоците за набавка на енергетско ефикасни грејни тела за 2019 година.Пристигнале 164 барања-извлечени 65 добитници.

Денеска со почеток во 12:00 часот во просториите на Општинската сала во зградата на Општина Кавадарци, се одржи ЈАВНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на Општина Кавадарци за надоместување на дел од трошоците за набавка на енергетско ефикасни грејни тела за 2019 година

На истото присуствуваа граѓаните кои имаат поднесено барање за надоместување на дел од трошоците за набавка на енергетско ефикасни грејни тела за 2019 година .

До Општината пристигнаа 164 барања од граѓани на Општината , а на Јавното извлекување беа доделени субвенции на 65 граѓани.

Во продолжение проследете го целото извлекување.