МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Oпштина Кавадарци ова 2019 има најголема комунална изградна од ослободувањето до денес.Многу „заборавени„ ситуации се решаваат на задоволстви на пошироката заедница и Локалната самоуправа,.Менаџирањето на сите реконструкции и изградби преку реализација на разни проекти се одвива без застој .Градоначалникот на Општината Митко Јанчев со својот тим, има поддршка од бизнис секторот, разбирање од советниците од ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, добива речиси бланко законска и друга логистика и законска поддшка и разбирање и помош од Владата и сите Министерства за реализација на се што е наведено во неговите предизборни и други ветувања кои произлегоа од предлозите на граѓаните.Посебно внимание се обрнува на капиталните инвестиции , од кои дел се решени, но дел допрва ќе се градат.

Еве како Јанчев ја оценува моменталната состојба во комуналната изградба.