МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во пресрет на летото и високите температури, во Кавадарци беше реализирана превентивна акција под мотото ,,Да ги заштитиме шумите од пожари,, со делење на едукативни флаери за граѓаните и возачите кои се упатуваат кон шумските предели.Во акцијата вклучени беа и студенти од факултетот за безбедност - Скопје.

66163747_10219269773271085_5419901140143702016_n.jpg

65749976_10219269670628519_6632899208472952832_n.jpg

66430127_10219269670188508_2834969064386854912_n.jpg

65750164_10219269667628444_7048299451680555008_n.jpg