МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

По неприфаќањето на 27 седница да се постави точка за враќање на цената на износот на смет на ЈП Комуналец, од страна на мнозинството советници, денеска на паузата на седницата, Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ одржа прес конференција на која даде образложение за тоа.