МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Кавадаречкиот маратонец д-р Бошко Илиев, на средина на летото ја остварува агендата на пливачки маратони на Балканот и пошироко.Последниот месец (јули) учествуваше на неколку маратони, а најавува учество и на значални манифестации од маратонското пливање надвор од државата.

13770505_1154133271327267_8193506246342905098_n.jpg

13709856_1154134711327123_5894975684770431557_n.jpg

67102556_2885327364874507_3169366430550327296_n.jpg

67144307_2885327931541117_2568694024181383168_n.jpg