МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци продолжува со реализација на проектот на ново пробиениот на крак на улицата „Дисанска“ во населбата „Парк“.Станува збор за сосема нова делница со површина од 250 квадратни метри, како продолжение на постојна споредна улица. Во вторатa фазa Општината како дел од програмата за одржување и реконструкција на подземната инфраструктура на овој крак од улицата изврши реконструкција na постојната канализациона и водоводна мрежа, како и пробивање и поставување на нова водоводна и канализациона линија. Во завршна фаза на проектот на улицата, ќе се постават рабници и бехатон плочки.

67454807_2470764183147628_3740682314544316416_n.jpg