МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во Кавадарци е регистристрирано ново Регионално зружение на Лозари ,овоштари и градинари , „Тиквеш“ .Претседател на Здружението е Златан Стојчев од село Сопот.

Очекувана цена на килограм грозје годинава е 17 за смедеревката , 18 денари за Кратошијата “Вранец„