МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Започна Еко кампот“ на Еколошкото друшртво „Тисовец„ од село Возарци.Се работи за 10-от по ред Еко камп.

20 деца од Возарци и Шивец ке престојуваат и изведуваат еколошки активности во одморалиште Михајлово. И ова година овој проект го финанасира ЕуроНикел-Индустри.

68253018_2281080922010956_6249483865891536896_n.jpg