МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Од денеска до недела во Спортската сала на ООУ„Гоце Делчев„ во Кавадарци ќе се одржува Државното првенство за слепи и слабовидни лица .Од 13 за овој натпревар се пласираа 8 најдобри екипи.

Желбата за спортување кај слепите е голема .

Параолимпискиот комитет ги поддржува ваквите натпревари

69504640_432396380699924_6777368340508704768_n.jpg

69750513_701371373695685_6990351082908024832_n.jpg