МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Велосипедската експедиција од Кавадарци вчера и денеска вози во Република Србија. Засега целиот тим е во одлична здравствена состојба и се чувствува добро.Доказ за тоа е ова фотографија.Се гледаме...наскоро во Кавадарци.

00000000000000000000000000000000002635341.jpg