МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Јавното претпиријатие КОМУНАЛЕЦ денеска лиферуваше соопштение со кое ги известуваат граѓаните дека утре /петок/ 27.09.2019 ќе се врши заловување на улични кучиња.

Се молат сопствениците на кучиња да си ги врзат сопствените за да може шинтерската служба да си ја изврши работата без заловување на кучиња со сопственици.