МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци ревитализира уште една главна улица во градот.

Денеска се реализира асфалтирањето на втората лента од булеварот „Цветан Димов“ на потегот од раскрсницата кај ООУ „Гоце Делчев“ до спојот со „Северен булевар“ кај Хотел „ФЕНИ“. За време на викендов се асфалтираше првата лента од овој значаен булевар.Асфалтирањето е во рамките на програмата за Ревитализација на главните улици во Кавадарци финансиран преку Проектот МСИП на Европската Унија и Светска банка.

71378577_2517464728477573_6028403473756717056_n.jpg 71276518_2517464768477569_1945490648874352640_n.jpg