МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Деновиве во Неготино се одржа музичката манифестација :„Пензионерите пеат и играат 2019“.На ова музичка манифестација учествуваа повеке пеачки групи и солисти од државата.Од името на домаќинот -Нада Солакова им додели благодарници на сите учесници.