МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во текот на вчерашниот ден завршија средбите со месните и урбаните заедници. Вчера Градоначалникот Митко Јанчев заедно со службите од Локалната самоуправа и ЈП Комуналец остварија средби со МЗ Марена, МЗ Сопот и МЗ Глишиќ.На средбите беа презентирани реализираните проекти од изминатите две години како и планираните проекти за 2020 година.Целта на овие средби беше заедничката подготовка на Програмата за комунална изградба за 2020 година. Преку овие средби на терен се согледуваше реалната состојба и се поставуваат приоритетите за 2020 година

76710744_2551561328401246_8131628553218293760_n.jpg73497887_2551561265067919_4763398475368890368_n.jpg75534259_2551561195067926_6357430481532747776_n.jpg